Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден
Вести
Награда за најдобар промотор на Македонија.www.macedonialovesyou.com/  15-10-2010

 
       

Секој може да поддржува и лобира за својот омилен кандидат во посебната анкета постирана на Facebook, каде се поставени и Правилата и условите на избор. Наградата за најдобар промотор е иницирана и организирана од проектот “Маcedonia Loves You”. Изборот е отворен, јавен и ќе се организира еднаш годишно. Периодот за номинирање започнува на 15 ноември 2010 и ќе трае до 15 јануари 2011 година. Откако ќе биде доделен првиот медал ќе биде изработена специјална интернет страница, на која ќе бидат претставени победникот и сите учесници. Со ова ќе се создаде и форум за Промоторите на Македонија од целиот свет.
Медалот ќе му припадне на еден, но победници се сите!

Назад
| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved