Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден
Вести
Во очи на големиот христијански празник - Богојавление Водици, на празникот наречен Водокрст секоја година се извршува голем Богојавленски водосвет  16-01-2011
Во очи на големиот христијански празник - Богојавление Водици, на празникот наречен Водокрст секоја година се извршува голем Богојавленски водосвет
Назад
| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved