Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден
Вести
Жичницата што ги поврзува Средно Водно со Милениумскиот крст располага со 28 кабини за по 8 лица и 2 ВИП кабини за по 4 лица. Гондолите од надворешната страна се опремени со држачи за велосипеди. Трасата на оваа, нова, градска атракција е долга 1.750 м  20-01-2011
Жичницата што ги поврзува Средно Водно со Милениумскиот крст располага со 28 кабини за по 8 лица и 2 ВИП кабини за по 4 лица. Гондолите од надворешната страна се опремени со држачи за велосипеди. Трасата на оваа, нова, градска атракција е долга 1.750 м и се искачува од 570 м. н. в. на Средно Водно до 1.068 м. н. в на Милениумскиот крст.http://www.jsp.com.mk/VozenRed.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=efXfpsTnSb0&feature=related
Назад
| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved