Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден
Вести
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден
24-02-2013
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден Повеќе
KingMarkoLand Ви посакува Среќна Нова 2013 и Честита Божиќни празници
10-01-2013
KingMarkoLand Ви посакува Среќна Нова 2013 и Честита Божиќни празници Повеќе
KINGMARKOLAND доделува награда за двајца натпреварувачи на МУДРИЈАДА 2012 уште 127 дена до почеток.
25-04-2012
KINGMARKOLAND доделува награда за двајца натпреварувачи на МУДРИЈАДА 2012 уште 127 дена до почеток. Повеќе
Жичницата што ги поврзува Средно Водно со Милениумскиот крст располага со 28 кабини за по 8 лица и 2 ВИП кабини за по 4 лица. Гондолите од надворешната страна се опремени со држачи за велосипеди. Трасата на оваа, нова, градска атракција е долга 1.750 м
20-01-2011
Жичницата што ги поврзува Средно Водно со Милениумскиот крст располага со 28 кабини за по 8 лица и 2 ВИП кабини за по 4 лица. Гондолите од надворешната страна се опремени со држачи за велосипеди. Трасата на оваа, нова, градска атракција е долга 1.750 м и се искачува од 570 м. н. в. на Средно Водно до 1.068 м. н. в на Милениумскиот крст.  Повеќе
Во очи на големиот христијански празник - Богојавление Водици, на празникот наречен Водокрст секоја година се извршува голем Богојавленски водосвет
16-01-2011
Во очи на големиот христијански празник - Богојавление Водици, на празникот наречен Водокрст секоја година се извршува голем Богојавленски водосвет Повеќе
Награда за најдобар промотор на Македонија.www.macedonialovesyou.com/
15-10-2010
Награда за најдобар промотор на Македонија. Повеќе
Промоција на националните лебови на заедниците кои живеат во Македонија и дел од регионот во ресторан Ореов Лад на 17 октомври 2010 од 12 - 17 ч.
07-10-2010
Промоција на националните лебови на заедниците кои живеат во Македонија и дел од регионот во ресторан Ореов Лад на 17 октомври 2010 од 12 - 17 ч.  Повеќе
Тимот на КингМаркоЛенд Ви посакува убав ден ...
29-08-2010
Тимот на КингМаркоЛенд Ви посакува убав ден.... Повеќе
КУЛТУРНО ЛЕТО КАРПОШ 2010
13-08-2010
Од денес започнува КУЛТУРНО ЛЕТО КАРПОШ 2010 Повеќе
Посета на Берово на 8 август, уплата во Македонија Травел....
28-07-2010
Посета на Берово на 8 август, уплата во Македонија Травел.... Повеќе
Гласајте за туристичка посета на 8 август ...
22-05-2008
...Дури единаесет места во светот, вклучувајќи ја и нашата држава, се викаат Македонија или Македон. Седум од нив се наоѓаат во САД, а две во државата Њујорк... ...Во САД исто така постојат уште пет области кои го носат името Македонија. Се наоѓаат во државите Алабама, Џорџија, Илиноис, Ајова и Охајо... ...И во Австралија постои град со име Македон. Се наоѓа меѓу Мелбурн и Бендиго, централна Австралија. Уште едно планинско место во Австралија се вика Македон. Се наоѓа на истоимената планина... ...Дури и Бразилците еден свој град кој се наоѓа близу Сао Паоло, го именувале Македонија...  Повеќе
| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved