Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден

Фотосафари, учествувајте и Вие ?
Fotosafari, učestvujte i Vi ?


МАКЕДОНСКИ УБАВИНИ УБАВИНИТЕ НА КОЖУВ
И ОВА Е МАКЕДОНИЈА МАВРОВО
ЕДИНСТВЕН МАКЕДОНСКИ ОСТРОВ ГОЛЕМ ГРАД ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО СКАКУЛЕЦ БИГОРСКИ МАНАСТИР
НОВ ЖИВОТ СКОПСКИ ПАРК ОХРИДСКА ПРИРОДА
ЛАЗАРОПОЛЕ РЕЗЕРВАТ ЈАСЕН
 
За секоја испратена фотографија добивате поклон.
Сите фотографии учествуваат во избор на фотографија на KINGMARKOLAND.
За најдобрата ФОТОГРАФИЈА авторот добива викенд на ранчот МАКВИКИНГ Девич.
Испраќајте Ваши фотографии и гласајте до 10 мај 2010 г. на:  contact@kralemarko.org.mk

Za svaku poslatu fotografiju dobijate poklon.
Sve fotografije učestvuju i izboru fotografije KINGMARKOLAND.
Za najbolju FOTOGRAFIJU autor dobija vikend na ranču MAKVIKING Devič .

Šaljite vaše fotografije i glasajte do 10 maja 2010 g. na
contact@kralemarko.org.mk


| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved