Сувенири

КАЛЕНДАР www.365.4d.mk
да
не
можеби
Тимот на KINGMARKOLAND Ви посакува убав ден


ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ  НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧИ НА ОХРИД

1. Разглед на градот до 3 часа 55 евра,
2. Полудневен ангажман во Охрид 83 евра,
3. Целодневен ангажман во Охрид и околината 110 евра,
4. Ангажирање водич надвор од Охрид (надвор од Македонија) 55 евра,
5. Преведување на странски јазик – цената се зголемува за 100% од соодветната цена за водење група,
6. За работа во време од 22.00 до 07.00 часот цената на услугите се зголемува за 30%.

Располагаме со водичи на следниве јазици: Англиски,Турско, Грчки, Српски, Руски, Бугарски, Хрватски.


В. Суклоска Здружение на туристички водичи Охрид 070/261071
Никола Киселинов Туристичка асоцијација на Охрид “Билјана“ 070/684428

доколку Ви треба планинарски водич http://macedonianmountainguides.org/

| |
(c) Copyright 2008, Krale Marko, All Rights Reserved